Zagreb

PRIZNANJE: Nagrada zagrebačkom turističkom filmu 'Armand Assante - I love Zagreb'

Zagrebački film u režiji Jakova Sedlara proglašen je najboljim u konkurenciji od 76 filmova iz Hrvatske i svijeta, a to je ujedno drugi put da je film TZGZ-a osvojio nagradu "Baldo Čupić" na tom festivalu.

Piše: PolitikaPlus

Promotivni film "Armand Assante - I love Zagreb" Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ) osvojio je nagradu "Baldo Čupić" za najbolji hrvatski nacionalni turistički film na tek završenom 15. međunarodnom festivalu turističkog filma u Solinu ITF'CRO 2012, izvijestili su danas iz zagrebačke Turističke zajednice.

Zagrebački film u režiji Jakova Sedlara proglašen je najboljim u konkurenciji od 76 filmova iz Hrvatske i svijeta, a to je ujedno drugi put da je film TZGZ-a osvojio nagradu "Baldo Čupić" na tom festivalu. Prvi put je to bilo 2010. za film "Zagreb, Zagreb" za koji iz TZGZ-a kažu da je jedan od njihovih najnagrađivanijih filmova.

Na istom festivalu u Solinu nagradu je osvojio još jedan film TZGZ-a za najbolju montažu "Pulse of the city - Zagreb" redatelja Marka Vrdoljaka.

Iz TZGZ-a ističu da je Zagreb ove godine nominiran i za nagradu "Zlatni cvijet Europe 2013.", a sve nagrade i nominacije smatraju izuzetno važnim za promociju i razvoj turizma u Zagrebu.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, Armand Assante - I love Zagreb, film, jakov sedlar