A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Truplo sa Zente i noga sa Žnjana vjerojatno pripadaju istoj osobi | Politika+
Crna kronika

OBDUKCIJA: Truplo sa Zente i noga sa Žnjana vjerojatno pripadaju istoj osobi

'Uzeli smo uzorke za DNK analizu, a s velikim stupnjem sigurnosti može se reći kako pronađeno truplo i odsječena glava pripadaju istoj osobi.'

Piše: PolitikaPlus

Muško truplo bez glave i nogu, pronađeno u splitskoj lučici Zenti, jučer je prevezeno na Odjel patologije splitske bolnice, a je dopremljena i glava, doznaje se od patologa Antonija Alujevića koji s velikom sigurnošću tvrdi kako je riječ o truplu čija je potkoljenica pronađena prije desetak dana na Žnjanu.

Splitska policija priopćila je danas da je jučer na području splitske lučice Zente pronađeno truplo bez glave i nogu u "relativno raspadajućem stanju". Policijski očevid traje.

"Najprije je jučer popodne na Odjel patologije prevezeno truplo bez nogu i glave, a jutros je dopremljena i glava koja je u raspadajućem stanju", rekao je za Hinu dr. Alujević. Po njegovim riječima, muškarac čije je truplo pronađeno jučer u splitskoj lučici Zenti mrtav je između 10 i 15 dana. Glava je pronađena poslije ronjenjem.

"Uzeli smo uzorke za DNK analizu, a s velikim stupnjem sigurnosti može se reći kako pronađeno truplo i odsječena glava pripadaju istoj osobi čija je potkoljenica pronađena na splitskome Žnjanu", rekao je dr. Alujević.

Po njegovu tumačenju, glava je s tijela "odrubljena nestručno nekim predmetom nakon smrti te osobe".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DNA, DNK, truplo, split