A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dragan-paravinja-111.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dragan Paravinja dobio što je i tražio - obratit će se sudu | Politika+
Hrvatska

OSOBNO: Dragan Paravinja dobio što je i tražio - obratit će se sudu

Presuda Draganu Paravinji trebala bi biti donesena u petak, 19. listopada.

Piše: PolitikaPlus

Na današnjem ročištu koje je na Županijskome sudu u Šibeniku trajalo od devet do 16 sati obrana i optužba iznijeli su završne riječi u postupku protiv Dragana Paravinje, optuženog za pokušaj silovanja i ubojstvo maloljetne Antonije Bilić iz Krički u blizini Drniša.

Odvjetnik obitelji Bilić Vinko Ljubičić rekao je novinarima da je optuženi Dragan Paravinja zatražio da se osobno obrati sudu, što mu je sutkinja u postupku odobrila te će pred sudom govoriti sutra u devet sati.

Ljubičić nije htio govoriti o pojedinostima i sadržaju današnjeg izlaganja odvjetnika dviju strana budući da je postupak zatvoren za javnost.

Nije želio odgovoriti ni na novinarsko pitanje je li za Paravinju tražio maksimalnu kaznu zatvora predviđenu za kazneno djelo koje mu se stavlja na teret.

Kratko je rekao da obitelj nestale Antonije nije bila na ročištu jer je sve to za nju iznimno mučno.

Presuda Draganu Paravinji trebala bi biti donesena u petak, 19. listopada.

Antonia Bilić posljednji je put viđena 7. lipnja prošle godine kad je na mostu preko Čikole ušla u Paravinjin kamion. Paravinja je nakon uhićenja u BiH priznao ubojstvo, a poslije je povukao priznanje kazavši da ga je dao pod prisilom.

Ni nakon opsežne potrage tijelo Antonije Bilić nije pronađeno.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

antonija bilić, dragan paravinja, sud