A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dinamo-maksimir-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dinamovih milijun kuna nije pomoglo: Dijelimo deset puta po sto tisuća kuna! | Politika+
Sport

KOREKCIJA: Dinamovih milijun kuna nije pomoglo: Dijelimo deset puta po sto tisuća kuna!

Prodali su manje od osam tisuća karata za PSG.

Piše: Vanja Deželić

Dinamo nastavlja s promocijom svoje akcije, ali s obzirom da broj prodanih ulaznica nije ni približan onome što se očekivalo, modri su se odlučili na novi očajnički potez, koji su upakirali u tezu o tome kako žele nagraditi više svojih navijača. Tako će se nagrada od milijun kuna podijeliti na deset navijača, znači sto tisuća svakome.

KOVAČIĆ: Eto, mogu slobodno reći u ime svih igrača da smo popustili pritisku navijača i dali njima da odaberu raspodjelu. Bitne su nam njihove želje, a nadam se da i oni i vi vidite da smo spremni učiniti sve kako bismo dobili toliko željenu podršku sa tribina

 

- Prezentirali su nam ideje i anketu u kojoj su se navijači izjasnili da bi željeli ovaj novac vidjeti podijljen na više njih te smo jednoglasno odlučili, nagrada će biti deset puta po sto tisuća kuna - rekao je Mateo Kovačić.

Naglasio je da su popustili pred pritiskom navijača, kao da je riječ o desecima tisuća, a ne o njih manje od osam tisuća, koliko ih je dosad kupilo ulaznice od 200, 300 ili 400 kuna.

- Eto, mogu slobodno reći u ime svih igrača da smo popustili pritisku navijača i dali njima da odaberu raspodjelu. Bitne su nam njihove želje, a nadam se da i oni i vi vidite da smo spremni učiniti sve kako bismo dobili toliko željenu podršku sa tribina - kazao je Mateo.

Osim velike novosti i raspodjele dobitka, igrači su se odlučili za još jednu veliku promjenu o kojoj je pričao kapetan Ivan Kelava.

- Da u startu kažem, naravno da nam je najbitniji pun stadion! Ali, pročitali smo neke komentare što vas novinara što navijača da je to svojevrsna "navlakuša" jer nema šanse da se stadion napuni i natjecanje za milijun kuna održi. To nije istina! Ne pada nam napamet navijačima mazati oči i blefirati. Nama je zaista bitno da stadion bude pun, ali da dokažemo da nije sve u novcu – mi se svojih primanja odričemo čak i da dođe 50 ljudi na stadion. Znači, koliko god bude gledatelja mi ćemo njima podijeliti milijun kuna. Znam da je hladno i da nemamo krov, ali ako vi odlučite doći mi ćemo vas nagraditi; na terenu i van njega.

Hoće li ovo povećati broj navijača ostaje za vidjeti, ali prema svemu viđenom šanse da se stadion napuni manje su od šansi da Dinamo pobijedi PSG.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

liga prvaka, PSG, mateo kovačić, maksimir, dinamo