A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dragutin-lesar-003.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Dragutin Lesar: Zbog higijenskih razloga ne želim komentirati izjave Radimira Čačića! | Politika+
Hrvatska

OSVRT: Dragutin Lesar: Zbog higijenskih razloga ne želim komentirati izjave Radimira Čačića!

MIRELA HOLY: Činjenica je da je SDP, barem sam ja to tako shvatila, pokazao da u principu ne računa na mene.

Piše: Ivan Klarić
MIRELA HOLY: Činjenica je da stranka, barem sam ja to tako shvatila jest pokazala da u principu ne računa na mene. Ja to iščitavam iz same činjenice da sam ja članica Parlamenta već četiri mjeseca, a ta me stranka nije stavila u niti jedan odbor. U šestom mjesecu sam ispunila upitnik gdje sam izjavila da bih htjela biti članica Odbora za zaštitu okoliša, tamo je jedno nepopunjeno mjesto, ali ipak nisam do današnjeg dana članica niti jednog odbora.

Dragutin Lesar je sinoć u razgovoru za PolitikuPlus potvrdio da su Hrvatski laburisti do sada obavili niz razgovora s Mirelom Holy. Cilj pregovora je želja Laburista da Holy bude njihov kandidat za gradonačelnicu Zagreba.

 

>> Čačić: Ne zanima nas hoće li Holy na izbore, ali to pokazuje da Laburisti nemaju kvalitetnog kandidata


- Na tu temu smo do sada obavili nekoliko vrlo ozbiljnih razgovora s Mirelom Holy. Ne bi želio prognozirati hoće li do toga na kraju i doći, ali mi smo optimisti, istaknuo je Lesar.

Priču o tome da Holy postaje kandidat Hrvatskih laburista danas je prokomentirao predsjednik HNS-a i prvi potpredsjednik Vlade Radimir Čačić. Rekao je kako to pokazuje da Laburisti nemaju dovoljno kvalitetnog kandidata i da ne žele preuzeti odgovornost. HNS-u je svejedno hoće li Holy izaći na izbore s Laburistima i zapravo nas to ne zanima, kazao je Čačić.

Kada smo predsjednika Hrvatskih laburista Dragutina Lesara upitali da nam prokomentira Čačićevu izjavu, samo se nasmijao i rekao.

- Iz higijenskih razloga do daljnjega ne želim komentirati izjave Radimira Čačića, kazao nam je Lesar.

S druge strane, Mirela Holy ne skriva kako je razgovora na tu temu bilo te da joj situacija u SDP-u trenutno nije lagana.

- Činjenica je da stranka, barem sam ja to tako shvatila jest pokazala da u principu ne računa na mene. Ja to iščitavam iz same činjenice da sam ja članica Parlamenta već četiri mjeseca, a ta me stranka nije stavila u niti jedan odbor. U šestom mjesecu sam ispunila upitnik gdje sam izjavila da bih htjela biti članica Odbora za zaštitu okoliša, tamo je jedno nepopunjeno mjesto, ali ipak nisam do današnjeg dana članica niti jednog odbora. Mislim, kako biste to vi tumačili, kazala je Holy u razgovoru za Media servis.

 

>> Lesar potvrdio pregovore: Želimo da Mirela Holy bude naš kandidat za gradonačelnicu Zagreba!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

lokalni izbori, mirela holy, dragutin lesar, radimir čačić