A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/festival-kave-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

CoffeeArt Festival kave Zagreb posjetilo više od 200 tisuća znatiželjnika | Politika+
Zagreb

FESTIVAL KAVE: CoffeeArt Festival kave Zagreb posjetilo više od 200 tisuća znatiželjnika

Uz mnoge zanimljive radionice CoffeeArt je dobio i svog pobjednika u kuhanju turske kave. Nikola Bukvić je svojim nastupom i prezentacijom kuhanja kave u pijesku zadivio stručni žiri.

Piše: PolitikaPlus

Prvi po redo CoffeeArt Festival kave Zagreb posjetilo je više od 200 tisuća znatiželjnika koji su došli provjeriti piju li dobru kavu te kako bi pronašli pravi okus koji odgovara njihovom nepcu.

 

Uz mnoge zanimljive radionice CoffeeArt je dobio i svog pobjednika u kuhanju turske kave. Nikola Bukvić je svojim nastupom i prezentacijom kuhanja kave u pijesku zadivio stručni žiri i osvojio romantični vikend u Vile Matilda u Vodicama pod pokroviteljstvom Anamarija kave.

 

- Mogu reći da smo jako zadovoljni i da smo ostvarili sve ciljeve koje smo si postavili prije organizacije CoffeeArta: zadovoljstvo posjetitelja sadržajem i programom, zadovoljstvo izlagača promocijom, prodajom i sklapanjem novih poslovnih kontakata, iznimna posjećenost, te na kraju naše zadovoljstvo što smo u ova teška vremena uspjeli pokrenuti jednu prekrasnu priču za koju sa sigurnošću mogu reći da sljedeće godine ide dalje, još veća - izjavila je direktorica CoffeeArta, Sanja Bančević Medenica.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

festival kave, kava