A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/gay-pride-cz-111.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Mladi liberali: Ljubav je ljubav, nitko nema pravo procjenjivati je li prirodna ili nije! | Politika+
Zagreb

JASNO I GLASNO: Mladi liberali: Ljubav je ljubav, nitko nema pravo procjenjivati je li prirodna ili nije!

'Dužnost nam je osuditi mržnju, nasilje i nesnošljivost.'

Piše: PolitikaPlus

Mladež HSLS-a nije željela šutke prijeći preko novog zločina iz mržnje, koji se dogodio u Zagrebu. Oglasili su se žestokim priopćenjem i naglasili da je borba za jednaka prava svih građana prioritet.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Možemo li se postaviti u poziciju da određujemo koja je ljubav prirodna, a koja ne? Možemo li tumačiti svjetske religije na uštrb odnosa temeljenih na poštenju, uvažavanju i brizi? Možemo li reći da je bilo koja verzija ili varijacija ljubavi protivna moralu društva?

 

>> Novi zločin iz mržnje: Mladić i djevojka premlatili gay par usred Zagreba!

 

Pitanja su koja su si postavili Mladi hrvatski liberali (mladi HSLS-a) povodom novog napada na gay par u centru Zagreba.
 
Ljubav je ljubav i NITKO od nas nije autoritet da procjenjuje koja je prava ili prirodna! Dužnost nam je osuditi mržnju, nasilje i nesnošljivost, a ne odnos između dvije osobe koji se temelji na ljubavi i poštovanju neovisno kojeg spola te dvije osobe bile.
 
Strašno je saznanje da su zadnja dva velika napada na gay parove usljedila nakon izlaska iz punog autobusa u centru grada. Ako mislimo živjeti u europskoj metropoli s europskim vrijednostima građani ne smiju dopustiti ovakvo nasilje u našem gradu i moraju stati na kraj primitivizmu.

Mladi hrvatski liberali su se uvijek zalagali za slobodno društvo za sve ljude neovisno o različitostima koje naše društvo čine raznoliko i bogato te pozivamo sve građane da nam se pridruže u toj borbi.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

homofobija, gay pride, hsls