A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/info-sajam-100.JPG): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Na Zagrebačkom velesajmu nakon sedam godina ponovno INFO sajam! | Politika+
Zagreb

POVRATAK: VIDEO Na Zagrebačkom velesajmu nakon sedam godina ponovno INFO sajam!

Program sajma ove će godine biti obogaćen tehnologijama i aplikacijama vezanim uz DIGITAL SIGNAGE pod nazivom DISICon.

Piše: PolitikaPlus

Na Zagrebačkom velesajmu je održana press konferencija o predstojećim sajmovima INFO i Sajamu glazba & multimedija koji će se na Zagrebačkom velesajmu održat zajedno sa sajmom Interliber, Educa.hr i ZimSki Show i to od 13. do 18. studenog pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske dr. Ive Josipovića.

Ravnatelj CARNeta, Zvonimir Stanić također je izrazio zadovoljstvo vraćanjem sajma INFO kao i činjenicom da CARNet sudjeluje kao partner na istom. Najavio je da će se na sajmu 7. studenog obilježiti 20 godina postojanja interneta u Hrvatskoj

 

Sve okupljene pozdravio je direktor Zagrebačkog velesajma Milan Trbojević i istaknuo svoje zadovoljstvo što je sajam Info ponovo nakon 7 godina vraćen na kalendar sajmova Zagrebačkog velesajma.

Ravnatelj CARNeta, Zvonimir Stanić također je izrazio zadovoljstvo vraćanjem sajma INFO kao i činjenicom da CARNet sudjeluje kao partner na istom. Najavio je da će se na sajmu 7. studenog obilježiti 20 godina postojanja interneta u Hrvatskoj. Osim toga, kako je naglasio „Nadamo se da će CARNet nastaviti ovu suradnju i na idućim INFO sajmovima.“

Osim njih predstavili su se Goran Radić iz CISex-a, Ivan Sabolović iz DISICON Expo-a i Ivan Senčar iz Euro Unit group.

Ovogodišnji INFO, koji je nakon sedam godina ponovno vraćen na kalendar priredbi ZV-a, podijeljen je u dvije cjeline i to na zabavni dio za široku publiku posvećen gamingu, izložbi retro računala i mobitela te prigodnoj maloprodaji informatičke opreme te stručni dio.

 

Stručni dio trajat će nešto kraće: od 15. do 17. studenog kada će se, uz prezentaciju najsuvremenijih proizvoda i tehnologija, održati kvalitetni  B2B susreti, stručni skupovi, predavanja i radionice. Svi zainteresirani posjetitelji imat će priliku pridružiti se Prvoj hrvatskoj otvorenoj tvornici softvera (Software Factory by CISEx ).

Program sajma ove će godine biti obogaćen tehnologijama i aplikacijama vezanim uz DIGITAL SIGNAGE pod nazivom DISICon. Partner ovogodišnjeg INFO sajma je Hrvatska akademska i istraživačka mreža – CARNet. Uz niz predavanja, radionica i okruglih stolova (program u prilogu)  koji su pripremljeni za ovu prigodu djelatnici CARNeta bit će na raspolaganju svim zainteresiranim posjetiteljima za pružanje općih informacija i većinu CARNetovih usluga. Za neke od njih (kao npr. otvaranje domene) zainteresirani će također imati mogućnost predbilježbe tijekom sajma.

Na Sajmu glazbe posjetitelji će imati priliku razgledati bogatu ponudu svjetskih proizvođača glazbala, glazbene opreme i profesionalne audio opreme. Od brojnih pratećih sadržaja posebno zanimljive bit će radionice za glazbenike profesionalce i amatere, studente, učenike  i sve one koji žele dobiti što više saznanja iz tog područja.

Neće izostati ni zabavne igre s vrijednim nagradama poput raznih glazbenih instrumenata. Istovremeno će se održati i aukcijska prodaja glazbala i glazbene opreme uz nevjerojatno niske početne cijene.

 

 

 

 

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zagreb, velesajam, carnet