Hrvatska

SUKOB INTERESA?: Ministar Ranko Ostojić živi u stanu vlasnika EPH Nine Pavića!

U zemljišnim knjigama piše da je stan u vlasništvu tvrtke Com.Com, čiji je “gazda” upravo Ninoslav Pavić.

Piše: PolitikaPlus/Večernji list

Ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić živi u stanu medijskog tajkuna Ninoslava Pavića, vlasnika Europapress holdinga koji izdaje Jutarnji list, Globus, Gloriju..., donosi Večernji list.

Stan, koji je s balkonom i spremištem veličine 60,12 četvornih metara, nalazi se u zagrebačkoj općini Maksimir. Potvrdu o susjedu ministru Večernji list dobio je od stanara iz ulice, a u zemljišnim knjigama pronašli su da je taj stan na trećem katu u vlasništvu tvrtke Com.Com, čiji je “gazda” upravo Ninoslav Pavić.

 

Ta se tvrtka, inače, nalazi na Linićevoj listi srama zbog poreznog duga od 2,521.402,02 kune. Unatoč tome, Agencija za upravljanje državnom imovinom plaća joj najam stana u kojem živi ministar Ranko Ostojić, što je Večernjem listu potvrđeno iz Vlade.

 

Pokušali smo doći do komentara ministra Ostojića, ali se nije javljao na telefon. Nakon toga poslali smo mu sms, na što je on odgovorio.

 

- Slobodno sutra kontaktirajte glasnogovornika, napisao je Ostojić u odgovoru PoliticiPlus. Nešto prije, na svom Facebook profilu napisao je - No pasaran!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

STAN, NINOSLAV PAVIĆ, RANKO OSTOJIĆ