Zagreb

OBEĆANJE: Bandić: Osigurat ćemo besplatan prijevoz na blagdan Svih svetih

Upitan hoće li Grad Zagreb i ove godine, kao i prošle, platiti ZET-u kako bi se građanima omogućio besplatan prijevoz do groblja, gradonačelnik Bandić je odgovorio potvrdno.

Piše: PolitikaPlus

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić najavio je danas da će Grad Zagreb i ove godine na blagdan Svih svetih za građane osigurati besplatan prijevoz do groblja.

Upitan hoće li Grad Zagreb i ove godine, kao i prošle, platiti ZET-u kako bi se građanima omogućio besplatan prijevoz do groblja, gradonačelnik Bandić je odgovorio da potvrdno. "Apsolutno ćemo to učiniti i na blagdan Svih svetih će se Zagrepčani voziti besplatno da posjete grobove svojih najmilijih", rekao je.

Ustvrdio je da će to Grad koštati "manje od milijun kuna, odnosno pedeset posto manje nego prošle godine budući da blagdan Svih svetih pada na radni dan, u četvrtak". "Lani je besplatan prijevoz Zagrepčana na groblja Grad stajao milijun i pol kuna", kazao je Bandić novinarima u Gradskoj skupštini gdje je bio na XII. međunarodnom simpoziju gospodarenja otpadom.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

milan bandić, svi sveti