A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pepe-guardiola-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Menadžer: Pepea Guardiolu žele Milan, Chelsea i Manchester City | Politika+
Sport

TRAŽEN: Menadžer: Pepea Guardiolu žele Milan, Chelsea i Manchester City

'Milan je jedna od opcija, a tu su i Manchester City, te Chelsea. Pep pažljivo analizira sve ponude i detaljno ih analizira. Ipak, sada neće preuzimati niti jedan klub. O nogometu ćemo pričati u lipnju.'

Piše: PolitikaPlus

Menadžer španjolskog nogometnog stručnjaka Pepea Guardiole, Jose Maria Orobitg otkrio je kako su za usluge bivšeg trenera Barcelone zainteresirani Milan, Chelsea i Manchester City.

"Milan je jedna od opcija, a tu su i Manchester City, te Chelsea. Pep pažljivo analizira sve ponude i detaljno ih analizira. Ipak, sada neće preuzimati niti jedan klub. O nogometu ćemo pričati u lipnju," kazao je Orobitg demantirajući vijest kako će Guardiola već ove zime preuzeti 'Rossonere'. Talijanski mediji o tome naveliko pišu nakon što je Guardiolin brat snimljen kako razgovara s dopredsjednikom Milana Adrianom Gallianijem.

"Mediji su od toga napravili spektakl. Guardiolin brat je menadžer nekim igračima Malage, ekipe koja je u utorak igrala protiv Milana na San Siru. Čovjek je samo otišao gledati utakmicu. Pa, on je i menadžer Luisu Suarezu, ali o tome novine ne pišu", dodao je Orobitg.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Manchester City, Chelsea, MILAN