A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/croatia-airlines-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Gradonačelnik Vlahušić najavio jeftine avionske karte za Dubrovnik | Politika+
Turizam

AKCIJA: Gradonačelnik Vlahušić najavio jeftine avionske karte za Dubrovnik

Dubrovčani bi dobili šest povlaštenih karata godišnje po osobi.

Piše: PolitikaPlus

Gradonačelnik Dubrovnika Andro Vlahušić izvijestio je danas novinare o jučerašnjem sastanku s čelnicima zrakoplovne tvrtke Croatia Airlines i s tim u vezi o jeftinijim kartama za Dubrovčane.

"Kada je riječ o kartama za Dubrovčane grad Dubrovnik će iz svog proračuna izdvojit tri milijuna kuna, a Croatia Airlines će osigurati 40 tisuća povratnih karata u idućoj godini, odnosno 120 dnevno i to po cijeni koja u jednom smjeru neće prelaziti cijenu 220 kuna", kazao je Vlahušić. Radi se o šest povlaštenih karata godišnje po osobi.

Vlahušić je kazao da se osim o kartama za Dubrovčane razgovaralo i o posebnoj ponudi za ostale hrvatske građane.

"Govorili smo o vikend kartama za dvije osobe koje bi se odnosile na razdoblje od petka do nedjelje od 28. listopada do 1. travnja, a stajale bi ukupno 800 kuna," najavio je Vlahušić. Time bi se turistička sezona produžila tijekom zime. Na taj način, naglasio je, mnogi hrvatski građani mogli bi provesti vikend u Dubrovniku, a po istim cijenama i Dubrovčani bi mogli koristiti takve vikend karte Croatie Airlinesa kako bi vikend proveli u Zagrebu. Kako je rekao gradonačelnik, Grad je za to spreman izdvojiti milijun kuna godišnje.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

croatia airlines, andro vlahušić, dubrovnik