A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/ante-gotovina-franjo-tudjman-knin-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Jadranka Kosor: Ovo je jedan od najsretnijih dana u našim životima! | Politika+
Crna kronika

REAKCIJE: Jadranka Kosor: Ovo je jedan od najsretnijih dana u našim životima!

Dokazalo se sve ono o čemu smo govorili, što smo tvrdili i u što smo bili uvjereni - da je Domovinski rat bio pravedan, obrambeni, osloboditeljski.

Piše: PolitikaPlus

Ovo je zaista jedan od najsretnijih dana u životima sviju nas, poručila je danas HDZ-ova zastupnica i bivša predsjednica te stranke i vlade Jadranka Kosor, komentirajući oslobađajuću hašku presudu hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču.

Jadranka Kosor je novinarima u Hrvatskom saboru izjavila kako na oslobađajuću presudu generalima Gotovini i Markaču apsolutno gleda kao na pobjedu Hrvatske.

"Ovo je veličanstven dan za Hrvatsku, dokazalo se sve ono o čemu smo govorili, što smo tvrdili i u što smo bili uvjereni - da je Domovinski rat bio pravedan, obrambeni, osloboditeljski, da smo imali pravo braniti svoju zemlju i da su naši generali Gotovina i Markač bili oni koji su vodili pobjedničku Hrvatsku vojsku u oslobađanju zemlje", poručila je.

Istu poruku, naglasila je, iznijela je i za prošlogodišnje državne proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti u Kninu, kada je pozdravila generale.

"Najvažnije je da generali dolaze kući. Oslobođeni su, oslobođeni su onog ogromnog tereta koji se kao Damoklov mač nadvio nad Hrvatskom vezano za udruženi zločinački poduhvat. Zaista jedan od najsretnijih dana u životima svih nas", ustvrdila je Jadranka Kosor.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

jadranka kosor, ratni zločini, haag, ante gotovina