A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-103.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U motorističkim kacigama opljačkali 'Splitsku banku' u Zagrebu | Politika+
Zagreb

PLJAČKA: U motorističkim kacigama opljačkali 'Splitsku banku' u Zagrebu

Neslužbeno se doznaje da je riječ o mlađim muškarcima, između 25 i 30 godina, slabije građe, koji su bili maskirani motorističkim kacigama, a jedan je bio odjeven u motorističku jaknu.

Piše: PolitikaPlus

 Dvojica maskiranih i zasad nepoznatih počinitelja opljačkala su jučer "Splitsku banku" u Vukovarskoj ulici u Zagrebu i uz prijetnju vatrenim oružjem ukrali veću količinu novca, doznaje se danas u zagrebačkoj policiji.

Neslužbeno se doznaje da je riječ o mlađim muškarcima, između 25 i 30 godina, slabije građe, koji su bili maskirani motorističkim kacigama, a jedan je bio odjeven u motorističku jaknu. Razbojništvo su počinili nad 60-godišnjim zaštitarom Zvonimir securityja te 27-godišnjom zaposlenicom banke i 52-godišnjom korisnicom koja se našla u poslovnici banke na Peščenici.

Na Črnomercu je pak opljačkana poslovnica za otkup plemenitih metala "Argentum" u Ilici. Mladić slabije građe, sa šiltericom, onesposobio je 22-godišnju zaposlenicu poprskavši je suzavcem te je ukrao više tisuća kuna.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

POLICIJA, SPLITSKA BANKA, PLJAČKA