A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/gaza-eksplozija-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Više od sto mrtvih u Gazi od početka izraelske vojne operacije | Politika+
Hrvatska

NAPADI: Više od sto mrtvih u Gazi od početka izraelske vojne operacije

Dvoje Palestinaca "poginulo je u novom izraelskom napadu istočno od (izbjegličkog logora) al-Boureija", ističu u priopćenju.

Piše: PolitikaPlus

Dvoje Palestinaca poginulo je u ponedjeljak u novom izraelskom zračnom napadu na središte Pojasa Gaze, čime se broj ubijenih Palestinaca u izraelskoj operaciji na enklavu koja je počela prije šest dana popeo na više od sto, izvijestile su palestinske hitne medicinske službe.

Dvoje Palestinaca "poginulo je u novom izraelskom napadu istočno od (izbjegličkog logora) al-Boureija", ističu u priopćenju.

U izraelskom bombardiranju iz zraka u ponedjeljak je poginulo 23 ljudi u Pojasu Gaze, čime se broj Palestinaca ubijenih otkako je u srijedu poslijepodne počela izraelska vojna operacija protiv Hamasa i naoružanih skupina na tom palestinskom teritoriju, popeo na 101, po medicinskim izvorima u Gazi.

Malo prije napada na al-Boureij u jednom drugom napadu poginuli su Ramez Harb, zapovjednik Brigada al-Qudsa, vojnog krila Islamskog džihada i direktor njegove ratne promidžbe, po izvorima u radikalnom pokretu.

U nedjelju je zabilježen najveći broj žrtava s 31 ubijenim Palestincem, među kojima su uglavnom bili žene i djeca, usprkos naporima, napose Egipta, da se postigne primirje između Izraela i Hamasa.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

napad, palestina, izrael, gaza