A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/A-B/ante-gotovina-122.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ante Gotovina: Shvatio sam da imamo sve uvjete da stvorimo bolju zemlju za buduće naraštaje | Politika+
Hrvatska

DAN ZADRA: Ante Gotovina: Shvatio sam da imamo sve uvjete da stvorimo bolju zemlju za buduće naraštaje

'Zagreb je ljepši nego kad sam otišao, Zadar se razvio.'

Piše: PolitikaPlus/HRT

Zadrani slave Dana grada i blagdan svoga zaštitnika svetoga Krševana. Tim će povodom generalu Anti Gotovini biti uručena Povelja počasnoga građanina iz 2001. te Nagrada Grada Zadra iz 2011, piše HRT.

Sretan sam jer je Zagreb ljepši nego što je bio kad sam otišao. Zatim sam autocestom stigao u Zadar. Vidio sam kako se razvijamo. Shvatio sam da imamo sve uvjete da stvorimo bolju zemlju za buduće naraštaje

Generala Antu Gotovinu jutros je u Domu Županije u Zadru primio zadarski župan Stipe Zrilić.

- Sretan sam jer je Zagreb ljepši nego što je bio kad sam otišao. Zatim sam autocestom stigao u Zadar. Vidio sam kako se razvijamo. Shvatio sam da imamo sve uvjete da stvorimo bolju zemlju za buduće naraštaje - rekao je Gotovina.

General je bio i na misi koju je predvodio zadaski nadbiskup Želimir Puljić u katedrali Svete Stošije.

Kako je najavio gradonačelnik Vrančić general Gotovina će biti na svečanoj sjednici Gradskog vijeća u Hrvatskome narodnom kazalištu u Zadru u povodu Dana grada, nakon čega će se obratiti Zadranima na Forumu. Generalu Gotovini će biti uručena povelja počasnoga građanina Zadra.

Inače, general Ante Gotovina prošle je godine u studenome odlukom Gradskog vijeća proglašen počasnim građaninom Zadra. Video prilog pogledajte OVDJE.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

doček, zadar, ante gotovina