A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija_meksiko.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

U Meksiku uhićen jedan od deset najtraženijih kriminalaca | Politika+
Svijet

FBI: U Meksiku uhićen jedan od deset najtraženijih kriminalaca

Poznati član bande iz Los Angelesa Joe Luis Saenz priveden je u Guadalajari.

Piše: PolitikaPlus

Jedan od kriminalaca s FBI-ove liste 10 najtraženijih uhićen je u Meksiku i u petak navečer vraćen u SAD gdje će mu se suditi za ubojstva, otmicu i silovanje, rekli su amerIčki dužnosnici, izvijestila je američka televizijska postaja NBC u subotu.

Poznati član bande iz Los Angelesa Joe Luis Saenz priveden je u Guadalajari u četvrtak navečer u zajedničkoj operaciji s meksičkom vlAdom, rekao je je Bill Lewis, dužnosnik FBI-a zadužen za ured u Los Angelesu.

Istražitelji kažu da je Saenz iz vatrenog oružja ubio dvojicu članova konkurentske bande 1998. kako bi se osvetio za napad na jednog njegovog suradnika. Saenz je sumnjao da će njegova djevojka s kojom je imao kćer policiji dojaviti za ubojstva te ju je dva tjedna kasnije oteo, silovao i ubio. Vjeruje se da je Seaenz 2008. ubio još jednog čovjeka koji nije platio 600.000 dolara zarađenih trgovinom drogom koje je policija zaplijenila. Saenz ima oko 37 godina, rođen je u Los Angelesu i vjerovalo se da se krije u Meksiku gdje je radio kao utjerivač i plaćeni ubojica.

On je na FBI-ovoj listi najtraženijih bio od 2009. i na njoj se nalazio u društvu Osame bin Ladena, bostonskog bossa Jamesa "Whiteya" Bulgera i drugih zloglasnih kirminalaca.

Za dojavu koja bi vodila njegovom uhićenju bila je raspisana nagrada od 100.000 dolara.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

policija, meksiko, Joe Luis Saenz, fbi