A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivo-josipovic-ba-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Josipović: 2013. mora biti prekretnica, ulazak u EU moramo iskoristiti | Politika+
Hrvatska

PORUKE: Josipović: 2013. mora biti prekretnica, ulazak u EU moramo iskoristiti

U godini koja dolazi, kazao je, imamo razloga i za zabrinutost i za optimizam.

Piše: PolitikaPlus

Predsjednik Republike Ivo Josipović poručio je danas da 2013. godina mora biti godina prekretnica te je izrazio uvjerenje da će biti uspješna.

"Imamo razloga vjerovati u uspjeh. Godina 2013. donosi članstvo u EU i ogromnu priliku koju moramo iskoristiti", poručio je predsjednik Josipović s božićnog domjenka u MSU.

U godini koja dolazi, kazao je, imamo razloga i za zabrinutost i za optimizam. Započete reforme i planovi za investicije otvaraju, naglasio je, nove mogućnosti.

"Ponajviše razloga za optimizam nalazim u onim ljudima koji su svojim radom i zalaganjem učinili Hrvatsku boljom i kvalitetnijom", rekao je predsjednik.

Po njegovim riječima ulazimo u godinu velikih izazova.

"Učinimo napor da pokrenemo gospodarstvo i otklonimo nepravdu koju je izazvala gospodarska kriza, a ponekad i loše funkcioniranje državnih institucija i pravosuđa", naglasio je predsjednik Josipović.

Na božićnom domjenku koji je organizirao predsjednik države, okupili su se predstavnici Vlade, Sabora, crkveni velikodostojnici, predstavnici nevladinih udruga te javnog i političkog života Hrvatske.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ivo josipović