A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hajduk-133.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

UEFA produljila rok Hajduku za ispunjenje financijskih obveza | Politika+
Sport

OLAKŠANJE: UEFA produljila rok Hajduku za ispunjenje financijskih obveza

'Iz Uefe je stiglo rješenje prema kojem je Hajduku za ispunjenje obveza produžen rok do 31. ožujka 2013. godine.'

Piše: PolitikaPlus

Europski nogometni savez (UEFA) je prihvatio Hajdukove razloge za dosadašnje neispunjenje financijskih obveza, te je rok za izmirenje svih financijskih obveza splitskom klubu produljila do 31. ožujka 2013. godine.

"Iz Uefe je stiglo rješenje prema kojem je Hajduku za ispunjenje obveza produžen rok do 31. ožujka 2013. godine", objavila je danas službena hajdukova internetska stranica (hajduk.hr) na kojoj stoji da je predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić nedavno u Nyonu detaljno obrazložio trenutačnu financijsku situaciju na Poljudu, pojasnivši zbog čega klub do sada u potpunosti nije uspio podmiriti sve svoje obveze prema drugim klubovima, igračima, trenerima, zaposlenicima i državi zbog čega je bio uvjetno kažnjen na tri godine neigranja u europskim natjecanjima.

U studenom ove godine istražno vijeće UEFA-e CFCB (Club Financial Control Body) proslijedilo je "predmet Hajduk" u vezi financijskog fair-playa Upravno-sudbenom vijeću UEFA-e koje je ovlašteno za donošenje konačne odluke.

Brbić je 12. prosinca ove godine ispitan pred Upravno-sudbenim vijećem UEFA-e u Nyonu o finacijskom stanju u Hajduku. Po povratku iz Nyona Brbić je izjavljivao kako je na ispitivanju detaljno obrazložio razloge zbog kojih Hajduk nije na vrijeme podmirio svoje financijske obveze. Također je isticao kako je na tom ispitivanju tražio pomoć FIFA-e i UEFA-e da Hajduk naplati svoje dugove od transfera Anasa Sharbinia u Al-Ittihad u Saudijskoj Arabiji jer bi naplaćivanje tog duga doprinijelo prevladavanju financijskih poteškoća u Hajduku.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

kazna, uefa, hajduk