A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pavle-kalinic-200.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pavle Kalinić napadnut nakon puštanja u probni rad novih fontana | Politika+
Zagreb

REAGIRANJA : Pavle Kalinić napadnut nakon puštanja u probni rad novih fontana

Nije bilo nikakvog naguravanja, svađe niti kontakta.

Piše: PolitikaPlus

Pročelnik zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavle Kalinić napadnut je nakon svečanosti puštanja u probni rad novih fontana u Zagrebu i lakše je ozlijeđen, izvijestio je večeras njegov Ured te opovrgnuo tvrdnje nekih medija da je bilo naguravanja, svađe i kontakata Kalinića s prosvjednicima.Nakon svečanosti puštanja u probni rad novih fontana, pročelnika Ureda za upravljanje u hitnim situacijama Pavla Kalinića je nepoznati počinitelj s leđa gurnuo, bacio na tlo i pobjegao, navodi se u priopćenju i dodaje da je prilikom pada Kalinić lakše ozlijeđen. Pročelnik je pozvao policiju, dao iskaz, a onda otišao u Traumatološku bolnicu budući da je prilikom pada zadobio lakše tjelesne ozljede, stoji u priopćenju u kojem se opovrgava pojedine medije da je bilo naguravanja i svađe.

 

Pavla Kalinića je nepoznati počinitelj s leđa gurnuo, bacio na tlo i pobjegao, navodi se u priopćenju i dodaje da je prilikom pada Kalinić lakše ozlijeđen.


"Nije bilo nikakvog naguravanja, svađe niti kontakta kako tvrde pojedini mediji. Kalinić nije imao kontakata s prosvjednicima".Dvije fontane, vrijedne 18,4 milijuna kuna, puštene su popodne u probni zimski režim rada u Ulici hrvatske bratske zajednice. Svečanom otvorenju, uz kulturno-umjetnički program, nazočili su zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, predstavnici Grada Zagreba i stotinjak okupljenih građana.Na novinarska pitanja o fontanama, građani su tijekom svečanosti većinom blagonaklono odgovarali, no tijekom programa bilo je i povika negodovanja pa i transparenata s pitanjem kamo je otišlo "18.5 milijuna kuna".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Pavle Kalinić, zagreb