Hrvatska

POMOĆ: Bandić pomaže branitelju i njegovoj obitelji: Zagreb će im platiti šestomjesečni najam stana

Stigla pomoć u velikoj nevolji.

FOTO: RTL televizija
Piše: PolitikaPlus

Nakon što je objavljena priča o tužnoj sudbini branitelja Zdravka Radovića koji je sa bolesnom suprugom i četvero maloljetne djece morao iseliti iz iznajmljenog stana, večeras je reagirao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić koji je odlučio pomoći ovoj nesretnoj obitelji. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

'Vezano uz vijest objavljenu u nekim medijima da je šesteročlana obitelj  hrvatskog branitelja i invalida domovinskog Zdravka Radovića izbačena iz podstanarskog stana u zagrebačkoj gradskoj četvrti Gornje Vrapče obavještavamo vas da će, temeljem odluke zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Gradska uprava Grada Zagreba preko zagrebačke Hvidre platiti šestomjesečni najam stana i na taj način, do konačnog rješenja stambenog pitanja,obitelji Radović osigurati dostojanstve život, a božićne blagdane barem donekle mirne i tople.

Grad Zagreb će u suradnji sa Ministarstvom branitelja i uz pomć zagrebačke HVIDRE, u narednom razdoblju pokušati trajno riješiti problem pred kojim se našla obitelj Radović.'

 

>> Branitelj s bolesnom suprugom i djecom preko noći izbačen iz stana!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ZDRAVKO RADOVIĆ, HVIDRA ZAGREB, MILAN BANDIĆ, BRANITELJ