A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-sunce-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Splitska policija donirala 90 tisuća kuna Centru za autizam | Politika+
Hrvatska

HVALEVRIJEDNO: Splitska policija donirala 90 tisuća kuna Centru za autizam

Policajci su 20. prosinca organizirali i donatorsku večeru u hotelu čiji im je vlasnik besplatno ustupio dvoranu.

Piše: PolitikaPlus

Splitski Regionalni klub IPA (International Police Association) donirao je danas Centru za autizam u Splitu 90.000 kuna.

Svečana primopredaja održana je u Centru za autizam, a na njoj su bili njegov predstojnik Alen Politeo i predsjednik splitskoga Regionalnog kluba IPA i načelnik sektora splitsko-dalmatinske Policijske uprave Slobodan Marendić. Za donaciju su zaslužni splitski policajci i 400 članova - prijatelja i poslovnih partnera splitskoga Regionalnog kluba IPA.

Policajci su 20. prosinca organizirali i donatorsku večeru u hotelu čiji im je vlasnik besplatno ustupio dvoranu.

Dvadesetak dana prije počeli su prikupljati novac, a najveći dio ipak su prikupili na toj večeri.

"Novac smo prikupljali na razne načine, od plaćanja 2000 kuna za stol na donatorskoj večeri do izravnih uplata", rekao je Marendić i dodao da su prodali i umjetničku sliku supruga jedne njihove kolegice.

Osim policije, donatorskoj su se večeri odazvali djelatnici Centra za socijalnu skrb, gospodarstvenici i mali poduzetnici, sutkinje splitskoga Prekršajnog suda, sportski i turistički djelatnici i predstavnici državnih institucija na lokalnoj razini, splitska Udruga specijalne policije BATT, Udruga veterana IV. gardijske brigade, splitska HVIDR-a itd.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

policija, centar, autizam, split