Scena

SUĆUT: Pjevač Justin Bieber izrazio sućut obitelji stradalog paparazza

Izrazio je nadu da će taj tragičan slučaj ukazati na potrebu da se prekinu besmislene jurnjave za slavnima.

Piše: PolitikaPlus

Kanadski pjevač Justin Bieber u srijedu je izrazio sućut obitelji paparazza koji je poginuo prateći njegovo vozilo, ali i izrazio nadu da će taj tragičan slučaj ukazati na potrebu da se prekinu besmislene jurnjave za slavnima.

Paparazzo je slijedio bijeli Ferrari, vjerujući da se u njemu vozi poznati pjevač, i pokušao ga fotografirati kada je vozača zaustavila policija, objavio je The Los Angeles Times. Poginuo je nekoliko trenutaka kasnije kada je na njega naletjelo drugo vozilo.

"Nisam bio ondje niti sam izravno umiješan u tragediju, no moje su misli i molitve s obitelji stradalog paparazza", rekao je Bieber u priopćenju. "Nakon ove nesreće trebalo bi donijeti zakon kojim se jamči sigurnost života slavnih osoba, policajaca, nedužnih prolaznika i fotografa", rekao je Bieber.

Policija je privela na ispitivanje vozača koji je pregazio 29-godišnjeg fotografa, ali ga nije uhitila. Fotograf, čije identitet nije objavljen, umro je u bolnici ubrzo nakon nesreće.

Bieber nije bio u automobilu kada ga je zaustavila policija na aveniji Sepulveda. Ferari je vozio Bieberov prijatelj, a cijelo vrijeme ga je pratio fotograf. On je izašao iz svog automobila i prešao je na drugu stranu avenije kako bi slikao Ferrari. Kada je završio sa slikanjem ponovno je želio prijeći cestu i tada je na njega naletjelo drugo vozilo.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

paparazzo, justin bieber