A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/denis-latin-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Denis Latin se vratio: Od večeras uređuje Treći dnevnik HTV-a! | Politika+
Hrvatska

IZNENAĐENJE: Denis Latin se vratio: Od večeras uređuje Treći dnevnik HTV-a!

'Istina je. Preuzeo sam uređivanje Trećeg dnevnika HTV-a. Krećem odmah, već večeras u 22:20.'

FOTO: Nacional.hr
Piše: PolitikaPlus/Index

Denis Latin se nakon višegodišnje pauze vraća na posao, a povjereno mu je uređivanje Trećeg dnevnika HTV-a! Detalji još nisu poznati, ali poznato je da će startati s večerašnjim dnevnikom u 22:20 sati na Prvom programu.

Povratak Denisa Latina je prije svega bila velika želja glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana koji je početkom studenog izjavio da bi se upravo Latin mogao brzo vratiti na ekrane "jer ima dobre ideje"

- Istina je. Preuzeo sam uređivanje Trećeg dnevnika HTV-a. Krećem odmah, već večeras u 22:20 - objavio je na svom Facebook profilu Denis Latin nakon što je ovu vijest prvi doznao Index.

Domagoj Novokmet je po preuzimanju pozicije v.d. glavnog urednika Informativnog programa najavio brojne promjene i ova je očito jedna od njih. I svakako je treba pozdraviti jer je Latin snažno ime, čovjek bogatog iskustva i znanja, a takvi zasigurno trebaju svakoj televiziji, a posebno javnoj koja se nalazi u problemima posljednjih godina.

No neće se stati na ovome, Domagoj Novokmet i Denis Latin pripremaju još iznenađenja za gledatelje, ali o njima se još ne znaju detalji. Mnogi se nadaju emisiji kao što je bila 'Latinica', ali ostaje za vidjeti o čemu je točno riječ. Što se 'Latinice' tiče, za njeno ponovno pokretanje postoji mogućnost jer se Latinov autorski projekt našao u financijskom planu koji ide s usvajanjem novog Statuta te kada na HTV dođu novi urednici.

Na kraju priče ipak ne treba smetnuti s uma da je povratak Denisa Latina prije svega bila velika želja glavnog ravnatelja HRT-a Gorana Radmana koji je početkom studenog izjavio da bi se upravo Latin mogao brzo vratiti na ekrane "jer ima dobre ideje".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

televizija, hrt, denis latin, dnevnik