A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/X-Y-Z/zoran-milanovic-202-0000.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Zoran Milanović ipak putuje u Beograd: Prvi sastanak s Dačićem već u srijedu | Politika+
Hrvatska

A NAJAVLJIVAN 'NEUTRALNI' TEREN: Zoran Milanović ipak putuje u Beograd: Prvi sastanak s Dačićem već u srijedu

Sastanak će se održati na inicijativu hrvatskog premijera.

Piše: P/H

Prvi sastanak hrvatskog premijera Zorana Milanovića i njegovog srbijanskog kolege Ivice Dačića održat će se u srijedu u Beogradu, na inicijativu predsjednika hrvatske vlade, doznaje u ponedjeljak Hina iz hrvatske vlade.

Sastanak Milanovića i Dačića održat će se, na inicijativu hrvatskog premijera, u srijedu u Beogradu, a dvojica premijera razgovarat će o aktualnim pitanjima, saznaje Hina iz hrvatske vlade.

Srbijanski premijer je prije nekoliko dana kazao da odnose Srbije i Hrvatske treba "odlediti, resetirati i početi iznova" te da je spreman za susret predsjednikom hrvatske vlade Zoranom Milanovićem.

Ministrica vanjskih i europskih poslova Vesna Pusić nedavno je kazala da se priprema susret dvojice premijera dve države, a predsjednik Josipović je u razgovoru za Hinu ocijenio dobrim Dačićeve izjave o tome da se želi naći s Milanovićem.

Nove nespretne izjave srbijanskog predsjednika te svježa neukusna naklapanja njegovog savjetnika o kleptomanskoj prirodi hrvatskog naroda očito nisu utjecale na razvoj događaja.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

vesna pusić, zoran milanović, ivica dačić