A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I-J/ivan-grubisic-112.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Don Ivan Grubišić nositelj liste za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu | Politika+
Hrvatska

LOKALNI IZBORI: Don Ivan Grubišić nositelj liste za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu

Još se ne zna tko će se kandidirati za dužnost gradonačelnika i župana.

Piše: p/h

Savez za građansku i etičku Hrvatsku najavio je danas na konferenciji za novinare u Splitu da će nositelj njihove liste za splitsko Gradsko vijeće te Županijsku skupštinu na lokalnim izborima u svibnju ove godine biti don Ivan Grubišić.

Osim liste za splitsko Gradsko vijeće, Savez za građansku i etičku Hrvatsku istaknuo je i listu za gradska vijeća Omiša, Solina, Kaštela i Podstrane.


Još se ne zna tko će se iz Saveza za građansku i etičku Hrvatsku kandidirati za dužnost gradonačelnika i župana.

"Kandidate za gradonačelnika i župana još nismo istaknuli samo zato što senat saveza još razmišlja, razgovara i traži najbolja rješenja", rekao je don Ivan Grubišić.

Osim isticanja nositelja liste za Gradsko vijeće i Županijsku skupštinu, don Ivan Grubišić rekao je da u Splitu imaju radne skupine kojima je zadaća "snimiti stanje po gradu i županiji te dati prijedloge kako rješavati pojedina pitanja".

Savez za građansku i etičku Hrvatsku osnovao je i savjetodavne sekcije koje će pomagati građanima u pravnim, psihološkim, medicinskim i mnogim drugim pitanjima.

Don Ivan Grubišić potvrdio je novinarima da početkom veljače odlazi u SAD. Pozvan je na molitveni doručak s predsjednikom Barackom Obamom 7. veljače, a ondje će ostati pet dana.

"Radujem se odlasku u SAD, kamo idem prvi put. Poziv mi je velika čast", rekao je.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

split, Ivan Grubišić, lokalni izbori