A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/london-547.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Šef Petrokemije vlasnik je stana u Londonu vrijednog 8 milijuna funti | Politika+
Tvrtke

LUKSUZ: Šef Petrokemije vlasnik je stana u Londonu vrijednog 8 milijuna funti

Kuća na adresi 11 Saint Mary’s Place u vlasništvu je Josipa Jagušta i njegove supruge Štefice od 1997. godine.

Piše: PolitikaPlus/Poslovni dnevnik

Direktor Petrokemije Josip Jagušt vlasnik je stana vrijednog osam milijuna funti u najluksuznijem dijelu Londona, doznaje Poslovni dnevnik.

Kuća na adresi 11 Saint Mary’s Place u vlasništvu je Josipa Jagušta i njegove supruge Štefice od 1997. godine. Tada je Jagušt bio direktor Inine podružnice u Londonu, a ujedno i član Nadzornog odbora Petrokemije. Istodobno je uspio kupiti još četiri stana u Zagrebu ukupne vrijednosti 5,8 milijuna kuna.

Luksuzna kuća nalazi se unutar mreže ulica ukrašenih viktorijanskim vilama i parkovima u zapadnom dijelu središnjeg Londona, Kensingtonu. U neposrednoj blizini je jedan od najljepših gradskih parkova Kensington Garden’s. U njegovoj palači živjela Lady Diana, a danas ondje boravi njezin sin princ William sa suprugom Catherine.

Odvjetnik Josipa Jagušta, Veljko Miljević nije htio potvrditi da je njegov klijent vlasnik vile u Londonu, iako se on vodi kao vlasnik u Registru.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

london, stan, Josip Jagušt