A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/I/ivo-josipovic-201.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ivo Josipović: Osjetit ćemo kad se steknu uvjeti za sastanak s Nikolićem | Politika+
Hrvatska

PREDSJEDNIK: Ivo Josipović: Osjetit ćemo kad se steknu uvjeti za sastanak s Nikolićem

"Najbolji su oni sastanci koji se organiziraju kad mogu ostvariti željeni rezultat".

Piše: PolitikaPlus
"Smatram kako je odlazak premijera Milanovića u Beograd jedan vrlo dobar, odličan potez, mislim da će on pridonijeti daljnjem nastavku suradnje Hrvatske i Srbije", rekao je Josipović.

Inicijativa hrvatskog premijera i njegov posjet Srbiji izvrsni su, a za sastanak dvojice predsjednika presudit će osjećaj za trenutak, ocijenio je hrvatski predsjednik Ivo Josipović u četvrtak u Zagrebu.

"Najbolji su oni sastanci koji se organiziraju kad mogu ostvariti željeni rezultat", rekao je Josipović u razgovoru s novinarima nakon sastanka s bosanskohercegovačkim ministrom za ljudska prava i izbjeglice Damirom Ljubićem o programu povratka izbjeglica.

"Smatram kako je odlazak premijera Milanovića u Beograd jedan vrlo dobar, odličan potez, mislim da će on pridonijeti daljnjem nastavku suradnje Hrvatske i Srbije", rekao je Josipović.

Hrvatski premijer Zoran Milanović sastao se u srijedu sa srbijanskim premijerom Ivicom Dačićem, a srbijanski je predsjednik Tomislav Nikolić izrazio nezadovoljstvo što tom sastanku nije prethodio sastanak dvojice predsjednika.

"Pritužba predsjednika Nikolića jedna je moguća filozofija, ali postoji i ova druga, da najprije napravimo nešto i na drugim razinama pa da predsjednički sastanak zaista bude kruna, jedan novi početak u odnosima između zemalja", rekao je Josipović.

On smatra da se za njegov sastanak s Nikolićem trebaju steći uvjeti "i bit ću sretan kad se ti uvjeti steknu. Svi osjećamo što svatko od nas treba napraviti", rekao je. "Predsjednik Nikolić i ja moramo osjetiti što mi trebamo napraviti da bi došlo to pravo vrijeme za jedan uspješan sastanak".

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

srbija, hrvatska, tomislav nikolić, ivo josipović