Hrvatska

POZIV: Anonymousi poručili Vladi da im je stigao kraj: Rušimo vas 15. veljače!

'Pridružite se u čišćenju Hrvatske od lopova koji su nas doveli na rub egzistencije.'

Piše: Vanja Deželić

U petak 15. veljače, od 17 sati, svaki gradski trg diljem Hrvatske trebao bi postati mjestom okupljanja mase nezadovoljnih građana. Na to pozivaju, tome se nadaju Anonymous Croatia.

Vlado Republike Hrvatske, vaše vrijeme je isteklo. Niste ispunili naše zahtjeve. Pokazali ste da ste sposobni voditi ovu zemlju samo za svoje osobne interese. Želite privatizirati i prodati hrvatsku zemlju i tvornice

- Danas ti je susjed dobio otkaz, sutra si TI na redu. Novac je ukraden, a šalju nam naloge za ovrhe, gaze NAM dostojanstvo, NAS su svojim dugovima pretvorili u dužnike, deložirane, bez doma svoga i kruha, a nezaposlenost premašuje 375.000. Ne želimo samo poslati poruku, želimo STATI NA KRAJ ovom načinu na koji se odnose prema nama zato IZAĐITE i PROBUDITE SE iz dubokog sna, jer vlast treba služiti nama. Ako se sami ne izborimo za sebe nitko drugi neće! Vrijeme je da se organiziramo i pružimo otpor načinu politike. Pridružite se u čišćenju Hrvatske od lopova koji su nas doveli na rub egzistencije. Gotovi ste! Pozovite prijatelje i podijelite događaj - stoji na njihovom profilu na Facebooku.  

Na YouTube kanalu emitirali su i poruku za Vladu kojoj poručuju "vrijeme je isteklo".

 

Prenosimo njihovu poruku:

Pozdrav svim građanima Republike Hrvatske. Mi smo Anonymous.

Vlado Republike Hrvatske, vaše vrijeme je isteklo. Niste ispunili naše zahtjeve. Pokazali ste da ste sposobni voditi ovu zemlju samo za svoje osobne interese. Želite privatizirati i prodati hrvatsku zemlju i tvornice. Nastavili ste tamo gdje je prethodna vlada stala, a sve radite po "europskim zakonima". Podobni i lopovi još uvijek su zašticeni. Hrvatski mediji pod cenzurom. Sada borba krece protiv vas. Ne samo anonymousi, vec svi gradani u Hrvatskoj. STIGLI SMO. Nema više upozorenja! Naše poruke su na mnogim bankama u Zagrebu. Naše poruke su na facebook stranici hrvatske vlade.

Hrvatski narode, mladi, studenti, umirovljenici, zaposleni, nezaposleni,... pozivamo vas da nam se pridružite u masovnim prosvjedima u svim gradovima. Datum 15.2 (Matija Gubec) u 17 sati na svim gradskim trgovima. U posljednjih nekoliko tjedana održano je mnogo prosvjeda protiv vlade u Hrvatskoj koji su bili organizirani od Occupy pokreta u Hrvatskoj. Dajemo im javnu podršku i želimo da im se prikljucite. Budimo svi ujedinjeni u ovoj borbi za bolju buducnost svih nas kao i onih koji dolaze poslije nas. Vrijeme je da promjenimo naše živote bez korumpiranih politicara, bankara i elita. Vrijeme je da vratimo sav pokradeni novac. Njihovo vrijeme je isteklo. GOTOVI SU! Ocekujte nas na ulici.

Mi smo anonymous.

Mi smo legija.

Mi ne zaboravljamo.

Mi ne opraštamo.

Pridružite nam se.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

prosvjed, anonymous croatia, hrvatska