A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/colonia-narodni-radio-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Promocija za pamćenje: Coloniju 'uništili' šljivovica i tamburaši | Politika+
Scena

VIDEO : Promocija za pamćenje: Coloniju 'uništili' šljivovica i tamburaši

'Bit će ovo najbolje Valentinovo ikad', rekla je Indira gostujući na Narodnom radiju, najavivši za Dan zaljubljenih izlazak jedanaestog studijskog albuma Colonije 'Tvrđava'.

Piše: PolitikaPlus

'Bit će ovo najbolje Valentinovo ikad', rekla je Indira gostujući na Narodnom radiju, najavivši za Dan zaljubljenih  izlazak jedanaestog studijskog albuma Colonije 'Tvrđava'. Veseli trojac premijerno je predstavio nove pjesme u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', koji se pretvorio u pravi slavonski dernik. Najveća Indirina strast su tamburaši stoga kad je na vratima zasvirao sastav Dyaco tulum je mogao početi.

 

'Meni kad daš dva čokančića rakije to je to. Odmah pjevam s tamburašima', rekla je Indira zapjevavši sve od Juliške, Miljacke do Skitnice. Nije nedostajalo ni gozbe, a bilo je svega: od kulena i kobasica do šljivovice. 'Tamburaši i rakijica, Petko uništio si nas', rekli su članovi Colonije, koji su svojim obožavateljima pripremili još jedan plesni album, ali i iznenadivši ih s dvije laganice.

 

Njihova pr agentica Lana Klingor rekla je da su joj oni omiljeni klijenti, novinarka Martina Podgorski priznala je da joj je Colonija jedini gost s kojim ne može izaći na kraj, a intervjuirala je i Brada Pitta, a Branimir Mihaljević koji je u trenutku nastanka albuma dijelio studio s Borisom Đurđevićem, opisao ih je najboljim susjedima. Kao iznenađenje, u studiju su se pojavili i Colonijini plesači, otkrivši tko u kombiju najbolje imitira Nives Celzijus.

 

Petko je organizirao i šaljivu audiciju tko bi mogao naslijediti Indiru u Coloniji. Budući da to ne može niti jedna pjevačica, odlučili su se za muškarca, a među kandidatima našli su se: Đani Stipaničev, Saša Lozar, Luka Bulić i Sandi Cenov. Svi su kandidati bili odlični, rekla je ekipa, zato će o mogućem pobjedniku morati odlučiti sljedeći put. Colonija je sinoć objavila i ime novog singla, 'Srce nikad ne laže', za koji će ovog vikenda snimiti i spot u režiji Darka Drinovca.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

DALIBOR PETKO, COLONIA, NARODNI RADIO