A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/nogomet-107.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

FIFA: Na SP u Brazilu 2014. koristit će se tehnologija na gol-liniji | Politika+
Sport

ODLUKA: FIFA: Na SP u Brazilu 2014. koristit će se tehnologija na gol-liniji

FIFA je također pozvala još zainteresiranih tvrtki da predaju zahtjeve za korištenjem upravo njihove tehnologije.

Piše: PolitikaPlus

Međunarodni nogometni savez (FIFA) objavio je u utorak kako će se na Svjetskom prvenstvu u Brazilu 2014. godine upotrebljavati tehnologija na gol-liniji kako bi se u spornim situacijama utvrdilo je li lopta čitavim svojim obujmom prešla crtu ili ne.

FIFA je također pozvala još zainteresiranih tvrtki da predaju zahtjeve za korištenjem upravo njihove tehnologije. Dosada su FIFA-ine licence za izradu takve tehnologije dobili sustavi "Hawkeye" i "GoalRef", koji su prvi put korišteni na Svjetskom klupskom prvenstvu u Japanu u prosincu prošle godine.

"Nakon uspješnog korištenja tehnologije na gol-liniji na SP klubova u Japanu u prosincu 2012., FIFA je odlučila koristiti tu tehnologiju i na Kupu konfederacija ove godine, te na Svjetskom prvenstvu sljedeće godine u Brazilu. Cilj nam je koristiti tehnologiju kako bi ona pomogla sucima i to u svim stupnjevima natjecanja", objavila je FIFA.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

tehnologija, sp brazil, fifa