A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/djani-stipanicev-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Đani Stipaničev glumio Sulejmana, raznježile ga njegove djevojčice | Politika+
Scena

VIDEO: Đani Stipaničev glumio Sulejmana, raznježile ga njegove djevojčice

Marija Husar Rimac pohvalila je njegovu duhovitost, Vladimir Kočiš Zec čestitao na tome što se konačno okušao i kao autor, a Ivana Kovač sjeća ga se još kao dite iz Tribunja, dok je šetao gradom i stalno pjevušio.

Piše: PolitikaPlus

Đani Stipaničev sinoć se okušao u ulozi Sulejmana veličanstvenog. Bilo je to u emisiji 'Glazbeni show Dalibora Petka', gdje je Đani koncertno promovirao svoj novi album 'Dalmacijo od kamena'. 'Visok, zgodan i bradat', tako ga je opisala fotografkinja Mare Milin, koja je bila samo jedna od gostiju iznenađenja u popularnoj emisiji Narodnog radija.

 

Marija Husar Rimac pohvalila je njegovu duhovitost, Vladimir Kočiš Zec čestitao na tome što se konačno okušao i kao autor, a Ivana Kovač sjeća ga se još kao dite iz Tribunja, dok je šetao gradom i stalno pjevušio. U emisiju se unatoč gripi javio i autor Neno Ninčević, otkrivši da već razmišlja o novom projektu sa Đanijem, a Indira Vladić  ga je 'napala'.

 

'Mislio si me zamijeniti u Coloniji? Ne ide to tako. Kao prvo nemaš tako dobre noge, a fali ti i ovakav gornji dio tijela. Jedva su me spriječili da dođem u studio, a željela sam te baš poljubiti u te tvoje okice', rekla je Indira referirajući se na nedavnu šaljivu audiciju, kojom je voditelj Dalibor Petko tražio pjevača za Coloniju, koji može uskočiti u Indirine cipele. Stipaničev je svojom interpretacijom nadmašio ostalu konkurenciju.

 

Sandra Bagarić osvrnula se na priče da su ih oboje proglasili swingerima, a Ervin Baučić otkrio da se Đanijem najbolje naći na šanku poslije predstave. 'Nemaju ime, ali gitarist mi je rekao da bi se mogli zvati Neki to ne vole uopće', opisao je svoj band Stipaničev, otpjevavši uživo stare hitove poput Cvijet čežnje i Budi noćas mirno more te pjesme s novog albuma.

 

Popularnog pjevača najviše su svojim pozivom raznježile njegove kćeri Lara i Karla, kazavši da je njihov tata 'dobar, smiješan i pametan i da im puno pomaže u matematici'.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

narodni radio, đani stipaničev