A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/hsp-split-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Mirko Čondić: Odgovor na ovo alarmantno pitanje može dati jedino HSP | Politika+
Hrvatska

IZBORI: Mirko Čondić: Odgovor na ovo alarmantno pitanje može dati jedino HSP

'Ovo je presudni trenutak, kada je većina hrvatskog naroda duhovno izranjavana, materijalno devastirana i nacionalno obezglavljena političkim strukturama SDP-HDZ te njihovih političkih vazala.'

Piše: Ivan Klarić
'Ovo je presudni trenutak, kada je većina hrvatskog naroda duhovno izranjavana, materijalno devastirana i nacionalno obezglavljena političkim strukturama SDP-HDZ te njihovih političkih vazala.'

Dana 07.ožujka u prostorijama HSP-a Split pred više od 100 članica i članova HSP-a održan je Izborni zbor splitske Podružnice HSP-a.

 

Pod predsjedanjem predsjednika radnog predsjedništva Ivana Gudića za predsjednika splitske Podružnice HSP-a izabran je Marijo Popović. Za dopredsjednike su izabrani Mirko Čondić i Ivan Gudić; za tajnika Podružnice izabran je Ivan Turudić dok je za rizničara izabran Matij Račić. Za članove Izvršnog odbora izabrani su Mate Dedić, Ante Grubišić, Bruno Vukić i Željko Zečić. Također su izabrana i tri člana Nadzornog odbora u sastavu Miroslav Žaja, Goran Boko i Marko Kujundžić.

 

Izborni zbor pozdravio je Ivica Zorica, član Predsjedništva HSP-a te predsjednik Županijskog Vijeća HSP-a Šibensko-kninske županije. Zorica je naglasio činjenicu kako je HSP stožerna pravaška stranka uvijek bila i takva treba i ostati. Ne sumnja da će s novoizabranim vodstvom pravaštvo ponovno živjeti u gradu Splitu.

 

Zboru Podružnice obratio se i Mirko Čondić kao povjerenik HSP-a za Splitsko-dalmatinsku županiju, koji je istaknuo činjenicu da je ovo presudni trenutak, kada je većina hrvatskog naroda duhovno izranjavana, materijalno devastirana i nacionalno obezglavljena političkim strukturama SDP-HDZ te njihovih političkih vazala. „Odgovor na to alarmantno pitanje može dati jedino HSP“, rekao je Čondić te je pozvao sve hrvatske ljude s dobrim i poštenim namjerama da se uključe u rad stožerne pravaške stranke.

 

Na samom kraju, Zboru se obratio i novoizabrani predsjednik podružnice HSP-a Split, Marijo Popović, koji je u svom govoru istaknuo da od ovoga trenutka HSP u gradu Splitu ponovno diše i živi te je svima jasno da je HSP stožerna pravaška stranka koja ima kvalitetne ljude s kojima je spremna promijeniti trenutnu katastrofalnu situaciju u našem Gradu i Županiji, ali i u cijeloj našoj domovini. 

 

Naglasio je da grad Split i hrvatsku državu mogu i trebaju voditi samo oni koji istinski vole svoj narod, a to su časni hrvatski branitelji koji su stvarali našu državu, te mladi, obrazovani i istinski domoljubi kojima treba pružiti priliku, ali i tražiti odgovornost. Iako je mnogo onih koji bi željeli da HSP ne postoji, ovaj današnji događaj svjedok je snažne pravaške opcije na čelu s dokazanim i istinskim domoljubima.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

LOKALNI IZBORI, HSP, MIRKO ČONDIĆ