A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/koza-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Gradonačelnik jednog malog mjesta u Bugarskoj se obnažio zbog koza | Politika+
Scena

POTEZ: Gradonačelnik jednog malog mjesta u Bugarskoj se obnažio zbog koza

Gradonačelnik jednog malog mjesta u Bugarskoj, koji se na toj dužnosti nalazi već 18 godina, skinuo se pred nekolicinom žena i time im pokazao što misli o njihovom prosvjedu protiv njegovih koza.

Piše: PolitikaPlus

Gradonačelnik jednog malog mjesta u Bugarskoj, koji se na toj dužnosti nalazi već 18 godina, skinuo se pred nekolicinom žena i time im pokazao što misli o njihovom prosvjedu protiv njegovih koza.

Državno odvjetništvo pokrenulo je istragu protiv nepristojnog gradonačelnika, izvijestili su bugarski mediji u srijedu. Agencija APA, koaj prenosi ovu informaciju, ne navodi o kojem je mjestu u Bugarskoj riječ.

Gradonačelnika, kojega zovu "seoski car", žene su optužile da je monopolizirao uzgoj koza u mjestu, a sve druge koji su to pokušali kažnjavao je globom. Stanje je međutim postalo neizdrživo jer koze počele širiti uši. Jedna je žena izjavila na bugarskom radiju da je zbog ušiju čak dobila hepatitis.

Gradonačelnik je odbacio sve optužbe. Njegova tajnica, koja je istodobno spremačica u njegovu uredu i jedina stalno zaposlena osoba u općinskoj upravi, izjavila je da se jedna od prosvjednica pred gradonačelnikom "ciljano" okrenula, digla suknju i pokazala mu stražnjicu.

Gradonačelnik se već istaknuo nesvakidašnjim potezima. Navodno je na proteklim izborima preko noći upisao u birački popis 200 pripadnika jedne manjine koji inače nemaju prebivalište u mjestu, kako bi uz pomoć njihovih glasova dobio izbore.

Nakon toga je, tvrde mještani, novim biračima u znak zahvalnosti za glasove dopustio da posijeku cijeli šumaraku. Državno odvjetništvo istraživalo je i taj slučaj, ali bez posljedica, tvrde mještani

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

golać, bugarska, koze, gol