A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pravaski-blok-zg-zupanija-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Pravaški blok za Zagrebačku županiju: Suradnja HČSP-a i A-HSP-a | Politika+
Zagreb

SPORAZUM: Pravaški blok za Zagrebačku županiju: Suradnja HČSP-a i A-HSP-a

Sporazum su nazočnosti predsjednika obiju stranaka Josipa Miljka i Dražena Keleminca te brojnog članstva, potpisali Jasenka Haleuš (HČSP) i Vlado Turudić (A-HSP).

Piše: PolitikaPlus

Danas je u Zagrebu potpisan Sporazum između Hrvatske čiste stranke prava – HČSP i Autohtone hrvatske stranke prava A-HSP, kojim se utemeljuje Pravaški blok za Zagrebačku županiju. Sporazum su nazočnosti predsjednika obiju stranaka Josipa Miljka i Dražena Keleminca te brojnog članstva, potpisali Jasenka Haleuš HČSP i Vladu Turudić A-HSP.

 

Jasenka Haleuš će ujedno biti i nositeljica zajedničke liste, a očekivanja na lokalnim izborima su više nego dobra, te očekujemo najmanje svoj klub od tri vijećnika u Županijskoj skupštini.

 

Na svečanom potpisivanju su se obratili predsjednici stranaka i sami potpisnici Sporazuma i svi su izrazili veliko zadovoljstvo i ovu novu suradnju označili kao početak konsolidacije raspršenih pravaških redova.
Uskoro će uslijediti još nekoliko Sporazuma između naših stranaka, što županijskih, što gradskih i općinskih.

 

- Naše dvije stranke se nikada nisu međusobno napadale, a to je više nego dobar start za uspješnu suradnju. Sporazum je potpisan u prostorijama HČSP-a u Tratinskoj 2, a nakon potpisivanja smo se družili uz piće i prijateljski razgovor.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

A-HSP, hčsp, zagrebačka županija, pravaški blok