A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/dubrovnik-referendum-srdj-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ministarstvo izdalo rješenje o prihvatljivosti projekta golf parka na Srđu | Politika+
Hrvatska

PRIGODNO: Ministarstvo izdalo rješenje o prihvatljivosti projekta golf parka na Srđu

'Uz primjenu mjera zaštite okoliša i mjera ublažavanja utjecaja na ciljeve očuvanja ekološke mreže te uz program praćenja stanja okoliša i ekološke mreže.'

Piše: PolitikaPlus

USUSRET referendumu na kojem će građani Dubrovnika glasovati o prihvatljivosti projekta, kao dodatni uteg na jednu od strana, Ministarstvo zaštite okoliša i prirode ipak je izdalo Rješenje o prihvatljivosti zahvata "Sportsko-rekreacijskog centra s golf igralištem Srđ" za okoliš i ekološku mrežu uz primjenu mjera zaštite okoliša i mjera ublažavanja utjecaja na ciljeve očuvanja ekološke mreže te uz program praćenja stanja okoliša i ekološke mreže, priopćeno je danas iz Ministarstva.

"Na sjednici 6. ožujka 2013. Povjerenstvo u postupku procjene utjecaja na okoliš SRC s golf igralištem Srđ jednoglasno je donijelo pozitivno mišljenje o prihvatljivosti zahvata za okoliš uz predviđene mjere zaštite i program praćenja. U skladu s preporukom Povjerenstva, Ministarstvo je 3. travnja 2013. izdalo Rješenje o prihvatljivosti zahvata "Sportsko-rekreacijskog centra s golf igralištem Srđ" za okoliš i ekološku mrežu uz primjenu mjera zaštite okoliša i mjera ublažavanja utjecaja na ciljeve očuvanja ekološke mreže te uz program praćenja stanja okoliša i ekološke mreže", stoji u priopćenju Ministarstva.

Prema rješenju, nositelj zahvata, tvrtka Razvoj golf dužna je osigurati provedbu mjera zaštite okoliša i mjera ublažavanja utjecaja na ciljeve očuvanja ekološke mreže, a rezultate praćenja stanja okoliša dužna je dostavljati Agenciji za zaštitu okoliš.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

Ministarstvo zaštite okoliša, razvoj golf, srđ je naš, srđ, golf, dubrovnik