A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/M-N/natali-dizdar-narodni-101.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

VIDEO Natali Dizdar na premijeri: Nikad nisam glumila orgazam | Politika+
Scena

ISKRENA: VIDEO Natali Dizdar na premijeri: Nikad nisam glumila orgazam

Natali je gostovala u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', predstavljajući novu pjesmu i progovarajući o svojim 'grijesima'.

Piše: PolitikaPlus

'Pjesma Grijeh je nastavak svega što smo do sad radili. Upečatljiv je tekst, ženski, sa stavom, ovo je prava 'break up song'', rekla je Natali Dizdar u eteru Narodnog radija.

 

Natali je gostovala u 'Glazbenom showu Dalibora Petka', predstavljajući novu pjesmu i progovarajući o svojim 'grijesima'. 'Grijeh je teška riječ, ali imam puno svojih mana koje prihvaćam i volim. Najviše mi smeta što u svoje dnevne zadatke uvijek stavim dva previše, pa sam u stresu i poživčanim kad ih ne ispunim', rekla je Natali koja je pozvana u radijsku ispovjedaonicu.

 

U njoj je priznala da nikad nije poljubila dečka od svoje prijateljice i da je bila buntovna i grozna tinejdžerica, ali je prema roditeljima uvijek bila iskrena. Kao mala ukrala je žvake u dućanu, nikad kaže ne laže svojoj menadžerici, a otkrila je još nešto. 'Nikad nisam glumila orgazam' povjerila se pjevačica koja se sprema za nastup na ovogodišnjem Porinu. Za live album iz ZKM-a Natali je osvojila 4 nominacije.

 

To joj je ukupno 19. nominacija u karijeri, a do sad je osvojila tek jedan Porin. Voditelj Dalibor Petko zato je Natali dao priliku uvježbati govor zahvale u slučaju ovogodišnje pobjede. 'Sad me samo nabrijavaš. Konačno sam imala svoj trenutak', smijala se pjevačica, ujedno najavljujući rad na novom studijskom albumu. 'Idemo polako i opušteno', rekla je Dizdar.

 

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

narodni radio, natali dizdar