A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/daniel-srb-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Srb poručio HSP-u AS: Zbog intelektualnog digniteta, nemam što reći | Politika+
Hrvatska

OSVRT: Srb poručio HSP-u AS: Zbog intelektualnog digniteta, nemam što reći

'U HSP-u dr. Ante Starčevića nema želje za ujedinjavanjem pravaških stranaka, nego samo želja za političkim trgovanjem pod okriljem HDZ-a.'

Piše: PolitikaPlus

Na današnje priopćenje za javnost HSP-a dr. Ante Starčevića Osječko-baranjske županije, u kojem se navodi kako će Daniel Srb i HSP nestati s političke scene, Daniel Srb odgovorio je kako "zbog intelektualnog digniteta nema što reći".

U izjavi za Hinu Daniel Srb je rekao kako može samo ponoviti da se opet "potvrdila činjenica da u HSP-u dr. Ante Starčevića nema želje za ujedinjavanjem pravaških stranaka, nego samo želja za političkim trgovanjem pod okriljem HDZ-a".

Predsjednik HSP-a dr. Ante Starčevića Osječko-baranjske županije Ivan Zadravec ustvrdio je u današnjem priopćenju za javnost kako je, među ostalim, Srbov poziv za ujedinjenje pravaša bez glavnog tajnika HSP-a dr. Ante Starčevića Pere Čorića "poziv u pomoć i priprema alibija za poraz i praktično gušenje HSP-a nakon lokalnih izbora". Također je optužio Daniela Srba za "služenje" HDSSB-u.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HSP AS, DANIEL SRB, HSP