A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policeSAD.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Nađen dio zrakoplova koji je 2001. udario u newyorške tornjeve | Politika+
Svijet

POLICIJA: Nađen dio zrakoplova koji je 2001. udario u newyorške tornjeve

Komad metala duljine oko metar i pol i širine oko metar koji na sebi ima vidljivu oznaku Boeinga i serijski broj, pronađen je u srijedu između dvije zgrade u New Yorku, tri bloka dalje od Ground Zeroa.

Piše: PolitikaPlus

Newyorška policija priopćila je u petak da je pronašla dio jednog od zrakoplova koji je 11. rujna 2001. udario u zgrade Svjetskog trgovinskog centra, javlja BBC.

Komad metala duljine oko metar i pol i širine oko metar koji na sebi ima vidljivu oznaku Boeinga i serijski broj, pronađen je u srijedu između dvije zgrade u New Yorku, tri bloka dalje od Ground Zeroa, mjesta na kojem su se nalazili tornjevi blizanci, kazala je policija.

Jedna od njih je zgrada islamskog centra oko koje su se vodile žestoke rasprave jer su protivnici smatrali da ona ne smije biti izgrađena tako blizu mjesta na kojem su se nalazili srušeni tornjevi blizanci.

Policija je ogradila područje i kazala da će ga istražiti radi eventualnih ljudskih ostataka.

Postoje međutim špekulacije da komad metala nije na tom mjestu još od atentata 2001., nego da je iz nekog razloga namjerno kasnije podmetnut.

Nacionalni odbor za sigurnost prometa utvrdit će radi li se o dijelu leta United Airlines Flight 175 ili American Airlines Flight 11.

U terorističkom napadu 11. rujna poginulo je više od tri tisuće ljudi. Zgrade su se srušile ubrzo po udaru dvaju zrakoplova.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

napad, talibani, new york, sad