A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/pozar%20varsavska.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Noćas u Zagrebu ugašen požar na divljem deponiju | Politika+
Crna kronika

POŽAR: Noćas u Zagrebu ugašen požar na divljem deponiju

Požar je izbio na divljem deponiju koji se nalazi na privatnoj parceli u Medarskoj ulici kod kućnog broj 64.

Piše: PolitikaPlus

Požar smeća koji je jučer poslijepodne na divljem deponiju u Medarskoj ulici noćas su ugasili vatrogasci nakon što je bager raširio smeće kako bi se vatra mogla ugasiti, priopćeno je danas iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

 

Požar je izbio na divljem deponiju koji se nalazi na privatnoj parceli u Medarskoj ulici kod kućnog broj 64. Operativno komunikacijski centar Policijske uprave je sinoć oko 20 sati zatražio od Ureda za upravljanje u hitnim situacijama da organizira pomoć vatrogascima koji su od 17 sati gasili požar.

 

Ured za upravljanje u hitnim situacijama angažirao je izlazak bagera na teren koji je smeće raširio kako bi se požar mogao ugasiti. Bager je u vlasništvu Zagrebačkog holdinga, Podružnice vodoopskrba i odvodnja. Požar sje ugašen oko 40 minuta poslije ponoći.

 

U gašenu je sudjelovalo šest vatrogasaca DVD Vrapče jug s vozilom i tri vatrogasca JVP Jankomir s cisternom, navodi se u priopćenju zagrebačkog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

smeće, policija, požar