A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/E-F/fred-matic-121.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Ministar Predrag Matić poslao 300 kuna ravnatelju koji je štitio učiteljicu u Klisu | Politika+
Hrvatska

LJUDSKA GESTA: Ministar Predrag Matić poslao 300 kuna ravnatelju koji je štitio učiteljicu u Klisu

'Time je napravio veliku ljudsku gestu koju mu djelatnici i djeca škole u Klisu neće nikad zaboraviti. Ja mu zahvaljujem ovim putem, a i pismeno ću kad stignem.'

Piše: PolitikaPlus

Ministar branitelja Predrag Matić je ravnatelju osnovne škole u Klisu, Nevenu Tešiji, poslao 300 kuna da plati kaznu koju je dobio za kršenje javnog reda i mira, pišu 24 sata.

 

Podsjetimo, ravnatelj OŠ Petar Kružić je pokušao zaštiti svoju kolegicu od napada bijesnog roditelja. Policija ga je privela u postaju gdje su mu dali kaznu od 283 kune.

 

Gostujući u HRT-ovoj Temi dana, Tešija je rekao da je ogorčen jer ni njega, a ni napadnutu učiteljicu nakon incidenta nije kontaktirao nitko iz Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta. Za razliku od njih, ministar Matić je uz 300 kuna poslao i pismo podrške.

 

-  Time je napravio veliku ljudsku gestu koju mu djelatnici i djeca škole u Klisu neće nikad zaboraviti. Ja mu zahvaljujem ovim putem, a i pismeno ću kad stignem  - rekao je ravnatelj.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

škola, ravnatelj, klis, fred matić, napad