A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/G-H/gradiliste.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Osijek: Počelo rušenje nelegalne gradnje | Politika+
Hrvatska

LEGALIZACIJA: Osijek: Počelo rušenje nelegalne gradnje

I u Osječko-baranjskoj županiji počelo je danas rušenje bespravno izgrađenih objekata, a u prvoj fazi bit će uklonjeno ukupno sedam objekata..

Piše: PolitikaPlus

 I u Osječko-baranjskoj županiji počelo je danas rušenje bespravno izgrađenih objekata, a u prvoj fazi bit će uklonjeno ukupno sedam objekata, izvijestilo je Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja.

 

Po riječima Đurđice Čočić, glasnogovornice, u tijeku je uklanjanje prvog objekta, peradarnika na lokaciji u Mandićevcima.

 

U Osijeku se na "meti" nalaze dva poslovna objekta Speedway kluba "Mursa" Osijek u Gradskom vrtu te jedna garaža u središtu Osijeka, a ostalo su nadstrešnice ili garaže u Šodolovcima i Čepinu.

 

Tijekom dana nadležni inspektori obići će ostalih šest lokacija u Čepinu, Osijeku i Šodolovcima, kako bi se uvjerili jesu li vlasnici sami uklonili objekte ili će to obaviti ugovorna tvrtka Ministarstva.

 

S vlasnicima koji se ugovorno obvežu da će sami ukloniti objekte, do određenog datuma tvrtka neće rušiti objekte, a ostalima će to učiniti.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

ministarstvo graditeljstva, legalizacija, rušenja