A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/kolinda-grabar-kitarovic-110.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Evo zašto Kolinda Grabar Kitarović nije pozvana na proslavu ulaska Hrvatske u EU! | Politika+
Hrvatska

SPORNO: Evo zašto Kolinda Grabar Kitarović nije pozvana na proslavu ulaska Hrvatske u EU!

Bila je voditeljica pregovaračkog tima i ministrica, ali nije našla mjesto među uzvanicima.

Piše: Vanja Deželić

Bivša ministrica vanjskih poslova i europskih integracija od 2005. do početka 2008. te pomoćnica glavnog tajnika NATO-a, Kolinda Grabar Kitarović, nije bila zadovoljna što nije pozvana na svečanost ulaska Hrvatske u Europsku uniju, posebno jer je mnogo učinila u vanjskoj politici za Hrvatsku.

Na proslavu ulaska Hrvatske u Europsku uniju bili su pozvani bivši predsjednici, premijeri i predsjednici sabora, kao i pregovarački tim

No nije jedina, pozvani su isključivo bivši predsjednici, premijeri i predsjednici sabora, kao i pregovarački tim, što nam je i potvrđeno u šturom odgovoru Vlade.

- Na proslavu ulaska Hrvatske u Europsku uniju bili su pozvani bivši predsjednici, premijeri i predsjednici sabora, kao i pregovarački tim - kazali su bez daljnjih objašnjenja.

Kolinda Grabar Kitarović je bila voditeljica tima za pregovore s EU, ali svejedno je izostavljena, kao što je izostavljen i odgovor zašto se nije i nju zvalo na proslavu.

Možda iz Vlade ipak odgovore na taj konkretan dio, no u trenucima pisanja i objave teksta odgovor nismo dobili!

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

HRVATSKA, europska unija, proslava, kolinda grabar kitarović, EU