Zagreb

ZAGREB: Milan Bandić obišao radove: Uređenje platoa Mamutice pri kraju

Radovi se privode kraju pa bi trebali biti u cijelosti dovršeni 19. kolovoza.

FOTO: Zagreb.hr
Piše: PolitikaPlus

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić obišao je jutros radove na uređenju istočnog platoa Mamutice u Novom Zagrebu koji se privode kraju pa bi trebali biti u cijelosti dovršeni 19. kolovoza. Prema gradonačelnikovoj najavi, nakon rebalansa proračuna, krenut će i sanacija zapadnog i južnog platoa.

 

Ovdje se nije ništa radilo punih trideset godina, komentirao je gradonačelnik zadovoljan što se uređenjem derutne terase površine 10.000 m2, investicijom vrijednom osam milijuna kuna ispunjava obećanje na zadovoljstvo brojnih žitelja najmnogoljudnije zgrade u Zagrebu:

 

Podsjetimo, prema projektu, koji obuhvaća tri faze radova, sanirat će se cijeli plato zgrade, riješit će se problem oborinske odvodnje, sanirat i izmjestit kanalizacija, provest će se radovi na nosivim elementima konstrukcije, a nakon svih građevinskih radova slijedi i uređenje zelenih površina zapadno i istočno od Mamutice, odnosno površina između ulice Savezne R. Njemačke, Ukrajinske, Božidara Magovca i Ukrajinske te park Travno. Projekte građani mogu vidjeti u prostorima mjesnog odbora.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

MAMUTICA, MILAN BANDIĆ