A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/policija-kanada-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Kanada: Žena pronađena pedeset i dvije godine nakon nestanka | Politika+
Scena

POLICIJA: Kanada: Žena pronađena pedeset i dvije godine nakon nestanka

Lucy Johnson (77) je posljednji puta u rujnu 1961. u predgrađu Vancouvera vidio susjed.

Piše: PolitikaPlus

Ženu koju su smatrali mrtvom nakon što je nestala prije više od pola stoljeća na zapadu Kanade policija je pronašla na sjeveru zemlje, doznaje se iz policijskog izvora.

Lucy Johnson (77) je posljednji puta u rujnu 1961. u predgrađu Vancouvera vidio susjed. Policija je sumnjičila njezinog muža, koji je prijavio nestanak supruge tek četiri godine kasnije.

Policija je pretražila vrt obitelji, ali nije pronašla nikakve tragove i slučaj Lucy Johnson je odložen, a suprug Marvin je umro krajem 1990.-ih.

Policija je u lipnju ove godine pregledavala stare predmete o nestalim osobama kada je Lucyna kći Linda odlučila objaviti oglas u sjećanje na majku u jednom listu.

Vrlo brzo nakon toga savezna policija Kanade je primila poziv od druge Lucyne kćeri koja je objasnila da njihova majka živi 2.000 km sjevernije, na području Yukona.

Istražiteljima za sada nije poznato što se zbivalo s Lucy Johnson tijekom 52 godine, ali su zaključili da će imati dosta toga ispričati svojoj obitelji.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

pronađena, žena, nestana, kanada