A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/K-L/lady-gaga-112.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Forbes: Lady Gaga najbolje plaćena slavna osoba mlađa od 30 | Politika+
Scena

ZARADA: Forbes: Lady Gaga najbolje plaćena slavna osoba mlađa od 30

Na drugom mjestu je Justin Bieber s 58 milijuna dolara, a Rihanna, koja je prošle godine bila na trećem mjestu, sada je peta s 43 milijuna dolara.

Piše: PolitikaPlus

Pjevačica Lady Gaga je najbolje plaćena slavna osoba mlađa od 30 godina, objavio je u utorak magazin Forbes, a prenosi BBC.

Lady Gaga je zaradila oko 80 milijuna američkih dolara u posljednjih 12 mjeseci, unatoč tome što je otkazala dio svoje turneje zbog operacije.

Prošle godine je bila na četvrtom mjestu Forbesove liste najbolje plaćenih slavnih osoba ispod 30 godina, dok je pjevačica Taylor Swift, koja je na prošlogodišnjoj listi zauzela prvo mjesto, sada pala na treće, sa zaradom od 55 milijuna dolara.

Na drugom mjestu je Justin Bieber s 58 milijuna dolara, a Rihanna, koja je prošle godine bila na trećem mjestu, sada je peta s 43 milijuna dolara.

Osim Biebera, u pet najbogatijih ušao je još jedan muškarac - Calvin Harris koji je na četvrtom mjestu sa zaradom od 46 milijuna dolara.

Od petog do desetog mjesta sve su žene i to redom Katy Perry (39 milijuna dolara), Jennifer Lawrence (26 milijuna dolara), Adele (25 milijuna dolara), Kristen Stewart (22 milijuna dolara) i Taylor Lautner (također 22 milijuna dolara).

Magazin Forbes sastavlja ovu listu listu na osnovu analiza prodaje ulaznica za koncerte i prodaje albuma te zarade filmova i drugih čimbenika koji utječu na formiranje zarada slavnih. U sastavljanju ovogodišnje liste gledala se zarada od lipnja prošle do lipnja ove godine.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

zarada, lady gaga, forbes