Mojbiz

GODIŠNJI ODMORI : Slavko Linić: Sedam dana ću se odmarati iako vi mislite da bih ja trebao krepati na poslu

Ministar financija kazao kako fiskalizacija na tržnicama ide odlično.

Piše: PolitikaPlus/I.G.

Prije sjednice Vlade  ministar financija Slavko Linić kazao kako fiskalizacija na tržnicama ide odlično, a da 'oni koji govore da će štandovi biti zatvoreni i da neće biti robe su  neodgovorni ljudi koji šalju lažne poruke, koji zastrašuju, koji su očito navikli ne platiti porez, varati građane Hrvatske.

- To je sramotno. Varaju svoje građane. Prema tome, nemam komentara o tim neozbiljnim ljudima koji su navikli sve uzimati sebi, sve uzimati državi - i naknade za nezaposlene, i socijalna davanja, i dječje doplatke, sve, a u radnom odnosu su i debelo zarađuju, rekao je Linić.

 

Linić je podsjetio da su i ugostitelji u siječnju i veljači govorili kako će biti otpuštanja, zatvaranja i manje konobara, 'a sada vidimo 70 posto veći promet i zaposlenih koliko hoćete. I više reda.

 

Obzirom da je ovo zadnja sjednica Vlade prije godišnjih odmora , ministar je odgovorio na pitanje i hoće li koristiti godišnji odmor.

 

- Pa, sedam dana ću se odmarati iako vi mislite da bih ja trebao krepati na poslu, ali to je vaš problem, kazao je Linić.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

godišnji odmor, fiskalizacija, vladarh, slavko linić