A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/C-D/cavoglave-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Policija će i ove godine snimati proslavu u Čavoglavama | Politika+
Scena

VELIKI BRAT: Policija će i ove godine snimati proslavu u Čavoglavama

Policijski djelatnici i ove će godine snimati i fotografirati proslavu Dana domovinske zahvalnosti u Čavoglavama.

Piše: P/H

Policijski djelatnici i ove će godine snimati i fotografirati proslavu Dana domovinske zahvalnosti u Čavoglavama najavila je šibensko-kninska policija pozivajući posjetitelje da ne nose transparenata uvredljivog i neprimjerenog sadržaja ili na bilo koji način potiču na mržnju.

 

Na "fešti" u Čavoglavama koja će se u ponedjeljak održati od 10 sati do 3 ujutro idućeg dana najavljeni su koncerti Marka Perkovića Thompsona, Miroslava Škore i Mate Bulića.

 

Iz šibenske policije upozoravaju da se na događaju očekuje više desetaka tisuća posjetitelja koji će uglavnom dolaziti automobilima, zbog čega se očekuje gužva i zastoji na državnoj cesti D-56 između Drniša i Muća. Policija je stoga pozvala vozače da koriste druge, alternativne, prometne pravce, kao što su državna cesta D-1 ili ostale županijske ceste.

 

Uz nedozvoljene transparente ili poticanje na mržnju po nacionalnoj, vjerskoj ili bilo kojoj drugoj osnovi u policiji podsjećaju da je zabranjeno nošenje predmeta koji su pogodni za ozljeđivanje .

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

dan domovinske zahvalnosti, proslava, čavoglave