A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/prosvjed-seljaci-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

Seljaci nastavljaju prosvjede i očekuju rezultate razgovora s Jakovinom | Politika+
Hrvatska

PROSVJEDI : Seljaci nastavljaju prosvjede i očekuju rezultate razgovora s Jakovinom

Traže isplatu cjelokupnog poticaja za prošlu godinu.

Piše: PolitikaPlus/Hina

Slavonski seljaci nastavljaju s jučer započetim javnim prosvjedima, a danas se očekuje otvaranje novih prosvjednih punktova u Koprivničko-križevačkoj i Požeško-slavonskoj županiji, izvijestio je predsjednik Zajednice udruga seljaka Slavonije i Baranje  Antun Laslo.

 

Zatražili su i isplatu cjelokupnog poticaja za prošlu godinu, u iznosu u kojem je bio isplaćen i 2011. te sastanak s predsjednikom Vlade Zoranom Milanovićem.

U izjavi za Hinu Laslo je kazao da seljaci očekuju rezultate razgovora predstavnika Hrvatske poljoprivredne komore koji se danas u Zagrebu trebaju sastati s ministrom poljoprivrede Tihomirom Jakovinom.

 

Dodao je kako je načelni stav seljačkih udruga da njihovi predstavnici ne trebaju ići na razgovor s ministrom, jer ga smatraju nekompetentnim te osobom koja ne može samostalno donositi nikakve odluke.

 

Seljaci su jučer započeli s javnim prosvjedima, okupljanjem i parkiranjem traktora uz prometnice, u nekoliko kontinetalnih županija te ministra Jakovinu pozvali da napusti svoju dužnost jer smatraju da dosadašnjim radom nije učinio ništa za hrvatsku poljoprivredu i seljaka.

 

Zatražili su i isplatu cjelokupnog poticaja za prošlu godinu, u iznosu u kojem je bio isplaćen i 2011. te sastanak s predsjednikom Vlade Zoranom Milanovićem.

 

U svojim zahtjevima ustvrdili su da su i ove godine na meti trgovačkih lobija kojima je u interesu jedino zarada, dok pri tome nisu zaštićeni proizvođači i potrošači.

 

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

seljaci, antun laslo, prosvjed, tihomir jakovina