A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: getimagesize(http://www.politikaplus.com//upload/images/arhiva/O-P-Q/prosvjed-seljaci-100.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found

Filename: controllers/home.php

Line Number: 131

HAK: Zbog prosvjeda zatvoren ulaz i izlaz na A3 kod Nove Gradiške | Politika+
Tehnologija

PROMET: HAK: Zbog prosvjeda zatvoren ulaz i izlaz na A3 kod Nove Gradiške

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Piše: PolitikaPlus/HAK

Zbog seljačkih prosvjeda zatvoren je ulaz i izlaz na čvorovima Nova Gradiška i Lužani na autocesti A3 Bregana-Lipovac, pa se promet preusmjerava na čvorove Okučani ili Slavonski Brod-zapad, izvijestio je  Hrvatski autoklub.

 

Zbog prosvjeda zatvorene su i ceste D7 u Velikoj Kopanici, D51 u Novoj Gradiški, D55 Županja-Orašje i županijska cesta ŽC4244 u Lužanima.

 

Zbog radova zatvorene su ceste: D1 od raskrižja u Velikom Trgovišću do čvora Mokrice, D22 Možđenec-Sudovec, D28 Sveta Helena–Vrbovec između čvorova Dubrava i Cugovec, a obilazak je preko Vrbovca.

 

Također zbog radova zatvorene su i D35 Sveti Križ Začretje-Donja Šemnica, D43 Graberje-čvor Ivanić Grad, D47 u Brestači kod Novske, D57 Vukovar-Orolik, D205 Risvica-Dubrovčan, D66 u Puli od raskrižja za Industrijsku ulicu do Labinske ulice i od Labinske ulice do ulice Valica, D518 Osijek-Markušica-Gaboš-Jarmina, na dionici od nadvožnjaka u ulici kneza Trpimira (južna osječka obilaznica) do nerazvrstane ceste Brijest-Osijek.

 

Od 8 do 19 sati zbog razminiranja se zatvara županijska cesta ŽC4257 Osijek-Bilje. Obilazak je državnom cestom D7.

 

Od 6 do 19 sati bit će zatvorena ŽC Maljevac- Pašin Potok, zbog razminiranja. Vozila će se propuštati po 15 minuta svakog punog sata

 

Na državnim cestama D1 i D217 između Vaganca i Ličkog Petrovog Sela zbog radova se vozi jednim trakom, naizmjence.

 

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

 

Trajekti plove redovito.

Pročitajte više tekstova sa pojmovima:

stanje u prometu, ceste, seljaci, prosvjed, promet, hak